Kínálatunkban megtalálható minden,ami önt érdekelhet Legjobb árak Kiválló minoség Luxus felszerelés Már 20 éve működünk a nemzetközi piacon! Ünnepeljük meg eggyüt huszadik születésnapunkat 20 % - kos árengedménnyel, mely az egész kollekciónkra vonatkozik !!! 2011 május 1. – től !!!
DIAMOND ROLLS INFRASZAUNÁK:

Az infraszaunák hatásaival rengeteg tudományos kutatás foglalkozik, kész revolúciót jelent relax és regeneráció terén. Jótékony hatását az infravöros sugarak által alkalmazza. Az infravörös sugár nem UVA, sem pedig UVB fénysugár, nem okoz bőrreakciót.


Infravörös sugár melege ( FIR) természetes és biztonságos energiaforrás. Az érdekességet az jelentette, amikor a kutatók ráébredtek, hogy az infrasugárzás egy tartománya pontosan megegyezik az emberi szervezet saját sugárzásával. Ez bizony érdekes adat, hiszen ebből adódóan nyilvánvaló az ártalmatlansága Az egyenes fényenergia csak a testünket melegíti fel, mégpedig belülről, így elősegíti a vér,és nyirokkeringést, és a gyógyulást. FIR nem ultraibolya sugárzás, de csak egy vékony  5-15 mikrónfokos energiasáv . Az elektromágnes spektrum infravörös része három részlegből ál össze: 0.076 -1,5 mikrón- rövid ; 1,5 -5,6 - közép; 5,6 - 1000 hullámhosszú infravörös sugár.  Ez a fénysáv emberi szemmel nemlátható, melegnek érezzük, kizárólag speciális kamerák segítségével  feljegyezhető. A Nap töbségben épp az infravörös sugarakat produkálja. Foldünk levegőburokjában ablak található,mely biztonságos teret nyujt 7 -14 mikrónfok hullámhosszú sugaraknak átjutásához.

Természetes energiaforrásunk a Nap, melynek energiája jótékony hatással bizonyul mindenre a Földön. Mindezzen keresztül  túlsok napsugár ártalmas lehet az emberi testre. FIR meleg sugár jótékony hatásai mellékkhatások nélkül gyógyítják testünket, lelkünket.
Akár órákig is ki lehetünk téve a távoli-infravörös sugarak hatásának, mégsem égünk le. A távoli-infravörös hő teljesen egészséges és ártalmatlan minden élő szervezet számára. Valójában annyira biztonságos, hogy a kórházakban infravörös hőt használnak az újszülött csecsemők melegen tartására. Az emberi testet közel 70%-ban víz alkotja. A carbon hősugárzó kibocsájtása a 7 és14 mikron közötti hullám-tartományban mozog. Ez a vízmolekulák rezgésének vagy vibrációjának a frekvenciája. A rezgés a sejtekben felhalmozódott sejtmérgek  kioldódását okozza. Ez az optimális frekvenciájú kibocsátás az infravörös hő mélyebb behatolását teszi lehetővé, ami javítja a fájdalomcsillapítás és méregtelenítés hatékonyságát, fokozza a vérkeringést és a periférikus véráramlást. A carbon hősugárzó hatékonysága ezzel akár hússzoros is lehet kerámia burkolatú hősugárzóval szemben.

DIMOND ROLLS INFRASZAUNÁK JÓTéKONY HATÁSAI

Vérkeringésserkentés

Az infraszauna fénye nem csupán közvetlenül a bőrfelületet éri, hanem behatol a mélyebb rétegekbe, ahol a vér hőmérsékletére is hatással van, serkentve a vérkeringést, sejtek ellenáló képességét,és az anyagcserét.

Súlyredukció

Egy 30 perces infraszaunázás alatt testünk 600-800 kalóriát is veszíthet úgy, hogy még csak mozognunk sem kell érte. Az infraszauna kifejti jótékony hatását,felgyorsul az anyagcsere, a test dolgozik, izzadtságot termel, hogy elvezesse a hőt, egyúttal kiválasztja a zsírokat és a káros méreganyagokat is. így a folyamat alatt a folyadékvesztéssel együtt súlyvesztés is bekövetkezik. Az infraszaunában eltöltve egységnyi idő alatt  szinte ugyanannyi kalóriát veszít az emberi test, mint intenzív sportolás közben.

Kardiovaszkuláris rendszer

FIR melege felgyorsítva a szívritmusát,és a vérkeringést az emberi egészségre jelentős gyógyító  hatással bizonyul. A szívritmus felgyorsulását viszont nem kíséri vérnyomásnövelés.

Hatékony, gyorsabb gyógyulás

FIR hő  kitágítja a véredényeket és elősegíti a lágyszövetek és izmok gyógyulását. A megnövekedett véráram elszállítja a szövetek által termelt salakanyagokat, méreganyagokat, valamint friss oxigénhez juttatja a szöveteket, elősegítve felépülésüket.  Az izmok ugyanis akkor tudják maximálisan ellátni a feladatukat ,és lesznek megfelelően rugalmasak, amikor az őket körülvevő sejtek kellően felmelegednek. Ezáltal korábbi efektív gyógyulással számíthatunk.

Méregtelenítés

Méregtelenítés számas módja létezik, egyike az infraszauna. Az emberi test épp a bőrön keresztül válik meg a mérgektől, mégpedig több mind 30% ban. Környezeti hőmérséklet hatására megindul a verejtékezés, mely tartalmazza a távozó méreganyagokat. A méregtelenítés sejt szinten történik, ez annyit tesz, hogy a sejtek belsejéből is képes eltávolítani az oda nem illő anyagokat. Infraszaunázás közben jelentős mennyiségű méreganyag távozik a szervezetből, ennek következtében immunrendszerünk ellenálló képessége nagymértékben megnő.

Stresszeltávolító, relaxáció

Az infraszaunát masszázsal ajánlatos kombinálni, ezáltal általános jótékony hatást váltunk ki izomzatunkra is.

Bőrszépség, bőrápolás 

FIR hő serkentve a vérkeringést, bőrtáplálását, szebbé, üdébbé varázsolja bőrét.

Narancsbőr eltávolításában jelentős erdményekhez jutottunk.

Amennyiben diéta és kozmetikumok helyett a méregtelenítés lenne az első gondolata az embereknek, akkor a valódi okot kezelnék, és nem csak szebbek, egészségesebbek is lennének, mely mint tudjuk, a szépség tartósságának garanciája.

Immunrendzsererősítés

Az infraszauna az immunrendszert is erősíti, mivel a mélyre hatoló FIR fénysugarak egy mesterséges lázállapotot idéznek elő, ami ellen a test védekezni kényszerül, miközben a káros baktériumok, és vírusok  növekedése csökken.Az immunrendszer sokkal erősebbé válik, felkészül az esetleges és tényleges betegségek ellen.
Infraszaunázás közben jelentős mennyiségű méreganyag távozik a szervezetből, ennek következtében immunrendszerünk ellenálló képessége nagymértékben megnő.

Milyen a külömbség az infraszauna, és a klasszikus gőz, vagy finnszauna közt?

Az infraszauna fénye nem csupán közvetlenül a bőrfelületet éri, hanem behatol a mélyebb rétegekbe, ahol a vér hőmérsékletére is hatással van, serkentve a vérkeringést, sejtek ellenáló képességét,és az anyagcserét.

FIR hő melege 80 %  közvetlen hatása jut az emberi tesbe, és csak 20% melegíti fel a kabin levegőjét, ezennel erősebb maleg hatása van mint a klasszikus szaunának.

FIR hő hatására  háromszor tobb vizet  vesztünk, ezennel háromszor hatékonyabb a méregtelenítés.

Az infraszauna alacsonyabb hőmérséklettel működik ( 40-60 C fok) . Míg a finn, illetve gőz szauna  műkődőse 90- 100 C fokot igényel. Szív, és éerrendszermebetegedéseknél az alacsonyabb szauna hőmérséklet kedvezőbnek bizonyult.

A belső szervekre nincs kimutatott káros hatása.

Az infraszauna befűtése 5-10 percet igényel, míg a klasszikus szaunáanél ez az idő 30-90 percre nő.

Mivel a lábhőmérséklet beállítható, visszérmebetegedésnél  is ajánlatos.

Klasszikus szaunázáshoz hasonlítva nincs nedvesség a kabin levegőjében.

DIMOND ROLLS infraszauna használata

Családkörben, szépségszalonokban, szanatóriumokban, kórházakban, szállodákban....


DIAMOND ROLLS szauna kiegészítő szerepe


1. Fényterápia - alternatív gyógyítási mód. Klasszikus kínai orvostudomány szerint minden emberi szervhez egy szín párosul. Színterápiával a csakrák ( emberi test energiaközpontjai) harmonizállását érhessük el.
  • Fotonok jótékony hatással vannak a bőr szépségére, és regenerációjára. Az elektromágnes hullámok serkentik a vérkeringést, és az idegrendzert is. Ez a módszer Európában, és Amerikában az utolsó években hatékony gyógymódként használott.
  • Különböző fényszpektrum aktiválja a sejteket , serkenti a vérkeringést , lazítja az izmokat, idegnyuktató, és alvászavargyógyitó hatással rendelkezik.
  •  
  • Az újszülöttek sárgasága épp kék fénnyel gyógyítható.
 
2. Arómaterápia
A természetgyógyászat hatékony módja, mely illóolaj használatával gyógyít. Diamond Rolls infraszaunákban  100% os természetes illóolajak használata ajánlott csepenként.

3. Rádió hangfalakkal Zeneterápia.

4. CD illetve DVD lejátszó Audio, illetve video relaxáció.

5. Polcok frissítőkre.  


NEM MINDEN INFRASZAUNA EGYFORMA

DIAMON ROLLS infraszaunák előnyei :

  1. Minőséggaranció összes termékünkre - CE, ETL, ROHS, EMC  minőségi tanúsítvány
  2. Gyors, 2-3 szor gyorsabb melegítési idő
  3. Speciális hősugárzó védelem
  4. Egyszerű összeállítás, karbantartás
  5. Karbon hősugárzó - biztonságossab,minőségi használat
      Nem minden gyártó karbon hósugárzóval látja el termékeit. Sokszor csak      

karbonszálakkal atszőt gyantaalapanyagú sugárzó, illetve kerámiasugárzóval  találkozhatunk.

  DR karbon fűtőegységek a test egész felületét , képen látható, melegítik. A Diamond Rolls karbon fűtőegység hatásfoka ,hatékonysága akár húszszoros is lehet a kerámiahősugárzóval szemben


DIAMOND ROLLS  CARBON FŰTŐEGYSéG  HASZNOS FELÜLETéNEK ÖSSZEHASONLíTÁSA A HAGYOMÁNYOS KERÁMIA BURKOLATÚ HŐSUGÁRZÓVAL

                                                         
                  Kerámia burkolatú csősugárzó                   Diamond Rolls karbon fűtőegység


a)      Gyantaalapanyagú hősugárzó

          ebből az alapanyagból gyártott hősugárzót  nemnevezhetjuk stabil hőallóvá
-         ez az alapanyag könnyen felgyúlandó, ezzel tűzveszélyes
-         a felmelegedése viszont relatív hosszú ideig tart
-         karbonhősugárzóval szemben nagyon alacsony az életképessége


b)      Diamond Rollsz  karbonhősugárzó

-         gyors hatékony felmelegedés
-         hősugárzás az egész panellen egyenletesen működik
-         magas intenzitás csesere, az eredeti karbonhősugárzó 98% os hóintenzitáscserével rendelkezik
-         biztonságos, megbízható, hosszú életertalmú (100 000 óra, és több)
-         infravörös sugárzás intenzitása 5.6-15 µm,ezzel számas az emberi egészségre  kedvező tartós hatással bír

Biztonsági szempont  

Bármilyen hősugárzótest érintése égési sebet okozhat, ezért ügyelnünk kell a biztonsági szempontra is.  Hősugárzó burkolatát különböző szövetek alkalmazásával szokták megoldani a gyártók, vannak olyanok is,melyek nemszerelnek fel semilyen vádőburkolatot .

a)      szövetburkolat  hátrányai :

-         sokkal hamarabb felgyulad, mint a fa
-         gátolja a hősugárzást
-         konnnyen piszkítódó, nemmosható

b)      burkolat nélküli izzópanel használata infraszaunában életveszélyes !!


c)      Diamond Rolls infraszaunáinkban fakeretes izzóburkolókat használunk. 

-         fakeret és az izzótest közt 30-50 mm rés található, ez növeli a biztonságos használatot
-         burkoló védelme lehetetlenné teszi az emberi test- sugárzó közti érintést
-         hatásos hósugárzás
-         dizajnilag szépen feldolgozott

Villanyáramkör

A vilanyáramkör az álatalános biztonságnak fontos pontja, mivel ezt nem szabad bárhova elhelyezni. Tapaszatlatunk alapján,sajnos számos gyártó ezt a biztonsági szempontot nem veszi vigyelembe, hasonlóan a mikroprocesszor elhelyezését, szigetelését sem.

Diamond Rolls infraszaunáinkaban biztonsági,  hő és tűzveszélymegelőző szempontból, acél szekrénykébe zártuk a mikroprocesszort.

Villanyáramkör lapja három részből áll, ez a szétosztás nagyon praktikus, és besegíti a hibátlan működést.

Vezérlő panel
Diamond Rolls infraszaunáinkban  magas minőségű digitális vezérlő paneleket  szerelünk. Egyszerű vezérlést biztosítanak infraszaunán kívül, és belül is.


9.Infraszaunáinkban  több hősugárzót szerelünk. Ezzel  a fűttés hatékonyabbá válik.

10. Egyszerű beszerelés. Infraszaunáinknál a legegyszerűbb beszerelési módszereket használtuk fel, csupán 5 percbe kerül a beszerelés szerszám nélkül.

Diamond Rolls infraszaunáinkban további külonböző berebdezés szerelhető:

   Oxigén  ionizátor- intenzív légtisztító, méreg , és szageltávolító.

   Ozonizátor - ózongyártó, vírus, és baktériumeltávolító.

   Melegítésintenzitás beállítható- ez külonképpen minden korosztály,és   melegérzékenységnél

a)      Hősugárzóintenzitás beállítása

Infraszauna kabinjainkban „ Therapy kapcsoló"  található, melyel a hősugárzó intenzitását  25%, 50%, 75%, vagy akár 100%  ra állíthatjuk be. Abban az esetben,ha az infraszauna túl gyorsan malegedik fel, saját szubjektív érzezés szerint a meleg  ilyen módon korigálható. E funkciónak koszönhetve a család összes tagja élvezheti Diamond Rolls infraszaunáink kedvező hatását.

b)      Energiatakarékos

A hősugárzóintenzitás beállítható. Az alacsonabb intenzitásfoknál nagy mennyiségű energiát takarékolhat meg.